Inschrijven

DE RONDE VAN 12 STOPT

DE RONDE VAN 12 STOPT HELAAS

De organisatie van de Ronde van 12 heeft helaas besloten om te stoppen. Oorspronkelijk was 2020 de laatst geplande editie, maar door Covid werd de 2020 editie uitgesteld naar 2021. Er volgt dus ook GEEN 2022 EDITIE MEER. We hebben de organisatie van deze speciale tocht jaren met plezier gedaan met een klein team. De kartrekker, Rob Knoop, heeft i.v.m. zijn leeftijd/gezondheid besloten dat de organisatie teveel van hem vergt. Er is gepoogd om opvolgers te vinden (o.a. bij Wielrenclubs in de omgeving), maar helaas voelde niemand zich geroepen, wellicht mede vanwege het speciale landelijke en randonneur achtige karakter van de tocht. We staan nog open voor clubs of vrijwilligers die de organisatie / naam willen overnemen, maar de organisatie en medewerkers hebben in overleg besloten om er zelf niet mee door te gaan. We bedanken alle vrijwilligers, oud-deelnemers, onze partners en sponsoren. Zonder jullie was de tocht nooit geworden tot wat hij was.

 

De ronde van 12 kent een 3-daagse, een 2-daagse en een 1-daagse variant van deze bijzondere toertocht door alle provincies van Nederland.

Zowel de 3 als de 2 als de 1 daagse zijn de LANGSTE VERSIES VAN NL!!!!

U dient zich per persoon op te geven via onderstaand formulier (ook als u in een groep wilt deelnemen). U ontvang direct een bevestiging per email. Uw inschrijving is pas definitief nadat uw betaling is voldaan. Betalingsgegevens ontvangt u in de email en op de pagina na inschrijving.

NTFU leden krijgen 3 euro korting op de deelnameprijs: Deelname 2 en 3 daagse 30,- of met korting als NTFU lid 27,- euro. Voor de 1 daagse rijder is tarief 40,- euro danwel met NTFU korting 37,- euro.

Voor de 3 daagse en de 2 daagse rijders geldt dat er geen bagagevervoer/ontbijt is dit jaar. U dient zelf een camping, bed-breakfast, hotel of vergelijkbaars te boeken. Voor de 1daagse is er wel ontbijt. Als je met een groepje rijdt, handig een autorijder te vinden die voor je naar en van de camping onderweg rijdt, deze kan dan bagage vervoeren, zorgen voor het ontbijt en eventueel al de tentjes op te zetten. Wilt u als 2 of 3daagse rijder gebruik maken van trekkershutten (niet aanwezig op 2 daagse camping onderweg, wel 1 trekkershut in de Heen en 2 trekkershutten in Jachthaven Naarden), dient u deze trekkershutten ondrweg zelf rechtstreeks te reserveren bij de campings! Op is op.

Bij de finish, waar je mogelijk laat aankomt, is een camping. Het is aan te raden die te reserveren of een trekkershut te reserveren via het inschrijfformulier.

Oók in 202 1er voor de 1 daagse rijders 2 comfortabele pleisterplaatsen gelijkmatig verdeeld over de route. Voor de 1 daagse rijders is er de mogelijkheid 2 pakketjes (anderhalve kilo max en klein verpakt meegeven voor de stempelposten na 250 en 350 km De 1e eetpakket-post is na 250 km bij van der Valk Utrecht en na 350 km bij Vander Valk Emmeloord je tweede eetpakketje. Hier staat dan je nieuwe proviand op je te wachten voor de komende uren op deze lange zaterdag.

Er is dit jaar geen extra ontbijt na 130km en 160 km: dus zelf je eten, drinken meenemen danwel meegeven met eigen auto met proviand, pas na 250 kun je pas weer pakketje afhalen..

Tarieven 2021:

Deelname: per persoon 
€ 40,- per deelnemer (voor 1 daagse deelnemer). 
€ 30,- per deelnemer (voor 2 en de 3 daagse deelnemer). 

Een  NTFU rijder krijgt € 3,- korting voor de deelname.

Ronde van 12 Leek Camping, wil je hier overnachten als 3 2 of 1 daagse rijder dan zijn de mogelijkheden:
Leek camping p.p. € 25,- tent overnachting inclusief ontbijt en voor de 1 daagse rijders geldt dat er bagage-vervoer voor ze is (tent plus overige persoonlijke spullen max. 10 kg per persoon) 

Dus ook € 25,- als je als 2 of 3 daagse rijder wilt overnachten incl. het uitgebreide.ochtendontbijt zo morgen, verzorg je je eigen bagagevervoer .

Leek camping p.p. € 32,50 voor Trekkershut slaapplaats (OP = OP), zelf reserveren.
inclusief bagagevervoer en inclusief het ontbijt, sommige hutten hebben een eigen douche, koelkast, magnetron

Oók is er met kleine korting een 2 persoonskamer te boeken bij de startlocatie Van der Valk Nijmegen, de kortingscode is nu nog niet bekend, wordt vervolgd.

RondeVan12 ontbijt in Leek is gratis/inbegrepen voor ALLE campingovernachters in tent en trekkershut. Bij finish in Nienoord is ook camping of trekkershut overnachting mogelijk voor de ophalers van de rijders tegen zelfde tarief als voor de rijders. OP = OP. De overige kosten voor warme maaltijd, consumpties op campings en bij start en finish zijn voor eigen rekening.

Verzoeken voor extra overnachters op finishcamping graag via het opmerkingen veld.

De RondeVan12 neemt daarover dan snel via mail of telefonisch contact met je op (meestal de zelfde of volgende dag) om één en ander goed met je af te spreken.

INSCHRIJVEN IS NIET MOGELIJK

2020 inschrijvingen blijven geldig voor deze 2021 editie.Interview met organisatie Blog van try-out 1 daagse rit Over het finish feest in Leek
Duursportclub de Ronde van 12